FORE Golfles bestaat uit Golfles Amsterdam, Golfles Haarlem, Golfles Amstelveen,Golfles Spaarnwoude en Golfles Noordholland.

Online Agenda

Contact

© Super Swing Services

De Robot swing is dé trainingsvorm om van je golfswing een aangeleerde reflex te maken.

Om uiteindelijk te kunnen swingen zonder na te denken zul je eerst heel bewust je golfswing moeten inslijpen in jouw systeem. Met inslijpen bedoel ik, in je hersenstam de juiste neurologische aansturing van je spieren registreren. Het probleem van je hersenstam is dat hij geen ronde bewegingen kent maar alleen rechtlijnige.

 

Om optimaal gebruik te maken van je hersenen, moet je dus hoekig trainen. Dit betekent 1 spiergroep tegelijk maar wel in de juiste volgorde. Dit doe je door zo langzaam en precies mogelijk de 11 lineaire bewegingen van het Do Re Mi golfswing grid te herhalen. Steeds 1 spiergroep tegelijk van positie naar positie.

 

Hieronder zie je een filmpje van het trainen van de robot swing. Wil je meer informatie over de achtergrond van de Robot golfswing trainingsvorm. Boek een golfles of ga naar de website van de Iron Shirt of Golf, koop het online trainingsprogramma “de flowformule” en bekijk les 3.2

 

De Robot swing, dé manier om van je golfswing een aangeleerde reflex te maken.