fbpx
"Leer Golfun met een Glimlach! Méér Golfplezier, Stabieler Golfen, Beter Scoren en Gezonder Golfen
Online Agenda Boek uw golfles!
Telefoon +31 652 471 671

Over mij

Méér genieten , stabieler spelen gezonder golfen en beter scoren!

Wie ben ik?

Ik ben Frank Wilffert, een enthousiaste en gepassioneerde PGA Golfprofessional met een glimlach. Vanuit mijn unieke, nieuwe en veel completere visie op de golfsport, de FORE Golformule, is mijn doel het ontwikkelen van golfers die met veel speel plezier stabiel kunnen golfen en zich eindeloos kunnen blijven ontwikkelen.

Ik speel nu 30 jaar golf en geef 20 jaar golfles.
In de afgelopen 5 jaar is mijn visie op de golfsport volledig veranderd.
Na 25 jaar golf spelen en 15 jaar les geven in de golfsport wist ik het zeker!

Er klopt iets niet aan de golfsport, er ontbreekt iets
Na 5 jaar onderzoeken, testen, zelf trainen en door ontwikkelen van een unieke, nieuwe en completere visie op de golfsport. Ben ik er nu klaar voor om ook jou het plezier te laten ervaren van golfen vanuit mijn unieke visie, de FORE Golfformule.

Waarom moet je bij mij gaan trainen in de FORE Golfformule?

Ben jij er klaar voor om je grenzen te verleggen, steeds beter te worden en voor de rest van je leven écht te genieten van stabiel golfen?

Zoek je:

 • Fun (speelplezier én trainplezier)
 • Onverstoorbaar ( in alle situaties, door ook het bekende “stukje tussen je oren”te begrijpen en door training onder controle krijgen)
 • Relaxed ( golfen met een écht ontspannen lichaam en met rust en stilte in je hoofd)
 • Efficient ( stabiliteit, balans en groei in jouw spel en ontwikkeling)

Dan moet je bij mij komen trainen!

Ik zorg samen met jou vanuit de FORE golfformule voor een complete ontwikkeling van jouw golfspel, zodat je de rest van leven kunt genieten van stabiel en écht ontspannen golfplezier . In de FORE golfformule besteden we evenveel aandacht aan het leren van technische vaardigheden als aan mentale vaardigheden. Ook leer ik je hoe je golftijd optimaal kunt benutten om een constante en ontspannen golfer te worden die elk jaar weer beter wordt.

Kom bij mij trainen dan gebruiken we golf als middel om de tijd die je voor jezelf hebt vrijgemaakt te gebruiken om op een gezonde manier je lichaam en geest volledig te ontspannen en écht te genieten van die mooie omgeving die een golfbaan is.

Hoe is de FORE Golfformule tot stand gekomen?

Na 25 jaar golf spelen en 15 jaar les geven in de golfsport wist ik het zeker.
Er klopt iets niet aan de golfsport, er ontbreekt iets ! ”. Want:

 • Hoe kon het dat mensen die hebben besloten om, in zo’n mooie omgeving, de tijd voor zichzelf te nemen om daar heerlijk te ontspannen. Zich vaak zo onrustig, gespannen en gefrustreerd voelen dat ze helemaal niet echt ontspannen genieten van die omgeving en de tijd die ze samen doorbrengen?
 • Hoe komt het dat ze tijdens een wedstrijd of met onbekenden altijd slechter spelen dan alleen of met hun golfvrienden?
 • Vrijwel Iedereen begint met golfen om lekker te ontspannen in de buitenlucht met fijne mensen om je heen. In de praktijk blijkt dat door het karakter van de sport (stil liggende bal van A naar B verplaatsen) en de gebrekkige opleiding van veel golfers het, vaker dan ze willen, niet lukt om constant te spelen echt te genieten op de golfbaan.
 • Waarom wordt de techniek die golfers op de drivingrange hebben door de baan minder constant en slechter?
 • Waarom spelen ze de ene dag de sterren van de hemel en slaan ze de volgende dag geen bal?
 • Waarom zijn golfers, die allemaal met hetzelfde doel op de baan zijn, soms zo onaardig tegen elkaar?
 • Golfers begrijpen niet waarom ze de ene keer veel beter spelen dan de andere keer. Dat werkt zeer frustrerend en zorgt ervoor dat veel mensen uiteindelijk stoppen met golfen.
 • Vrijwel iedereen begint met golfen om lekker te ontspannen in de buitenlucht met fijne mensen om je heen. Maar in de praktijk blijkt dat veel golfers het, vaker dan ze willen, niet lukt om écht ontspannen en constant te spelen waardoor ze niet écht genieten op de golfbaan.
 • Waarom gaat het zo slecht met de golfsport terwijl het de mooiste sport is die er is en je hem ook nog tot op hoge leeftijd kan blijven beoefenen?
 • Hoe kon het dat ikzelf, met al die tijd die ik had geïnvesteerd in het trainen van mijn techniek en het spelen van holes, 5 jaar geleden, een dag voor de wedstrijd 1 onder par speelde maar tijdens de wedstrijd (1 dag later) 14 boven par speelde? Had ik dan zo slecht geslapen? Nee! Was ik slecht voorbereid? Nee, voor mijn gevoel niet. ik had er alles aangedaan! Waarom lukt het dan juist niet als ik dat graag wil?

Na de evaluatie en bewustwording van alle bovenstaande punten, wist ik het. Er ontbreekt iets aan de opleiding van golfers en de meeste golfers gaan verkeerd met hun golftijd om. Hierdoor zijn ze minder stabiel, niet écht ontspannen en beleven ze minder plezier aan de golfsport dan zou kunnen.

Ik wist het zeker, dit moet beter kunnen, het moet anders. Want je weet: “als je blijft doen wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg”

In mijn zoektocht naar die “andere manier” kwam ik in aanraking met de Iron Shirt of Golf. Na 5 jaar zelf trainen, onderzoeken, testen en uiteindelijk meehelpen met het door ontwikkelen van die veel completere visie op de golfsport. Ben ik er nu klaar voor om ook jou het plezier te laten ervaren in mijn eigen completere visie op golf, de FORE Golfformule! De FORE Golfformule bestaat uit de GROEIformule, de BALANSformule en de Ready for Golf Routine.

Ben jij er klaar voor om je grenzen te verleggen, steeds beter te worden en voor de rest van je leven écht ontspannen te genieten op de golfbaan? Dan maak ik graag snel kennis met jou op Golfbaan Spaarnwoude.

Geniet meer, speel stabieler, golf gezonder en score beter”, dat is de kern van mijn visie op het coachen van golfers!

Ben je er klaar voor om samen met mij de mooiste en meest ultieme sportieve uitdaging aan te gaan?

Wilt je samen met mij op een gezonde en ontspannen manier leren genieten van de golfsport.

Kom dan met mij en mijn visie op (leren) golfen kennismaken.
Omdat ik ook graag met jou kennis maak bied ik je een introductie les van 90 minuten voor slechts € 29,00 per persoon aan.

Je kunt ook direct een hele dag komen meetrainen.
Bekijk hier het programma van de “Stabieler spelen en meer genieten” trainingsdag.